این کتاب در چهار بخش به شرح ذیل نگارش یافته است.
۱- آیا مسیحیان به نفس نیاز دارند؟ (دیدگاههای الهیاتی و کتاب مقدس درباره سرشت انسان) شامل: دورنما و مسائل، پیام دو پهلوی تاریخ، فلسفه باستان و تفکر اولیه مسیحی، پس کتاب مقدس چه می گوید، فیزیکالیسم و الهیات، تردید در تکاپوی معنوی، نگاهی به آنچه گذشت.
۲- علم درباره سرشت انسان چه میگوید؟ (فیزیک، زیست شناسی تکاملی و علم اعصاب) شامل: دورنما، انقلاب اتمیستی در فیزیک، انقلاب داروینی، علم عصبشناسی و نفس، آنچه گذشت و آنچه خواهیم گفت.
۳- آیا افکار و کردار من معلول سلولهای عصبی من است؟ (تقلیل گرایی، اخلاقیات و مسئله اختیار) شامل: دورنما، مشکلات تقلیل گرایی، نوپدیدی خودفرمانی، خودمختاری انسان و مسئولیت، اما آیا می توان این را اختیار نامید؟، نگاهی به آنچه گذشت.
۴- چه چالشهای فلسفی در برابر فیزیکالیسم قرار دارد؟ (وجه تمایز انسان، فعل الهی و هویت شخصی) شامل: چشم انداز، مسائل معرفت شناختی، وجه تمایز انسان، عمل الهی در جهان طبیعت، هویت شخص، نتیجه گیری.
در بخش آغازین این کتاب آمده است: «مسئله سرشت انسان از دیرزمان، یکی از مهمترین مسائل مورد مناقشه در بحثهای الهیاتی، کلامی و فلسفی در تاریخ فلسفه بوده است. فلاسفه و الهی دانان در این باب که انسان چیست و مولفههای وجودی او کداماند، اختلاف نظر دارند.
دیدگاههای انسانشناختی را از این جهت می توان ذیل دو عنوان دوگانه انگار و یگانه انگار دستهبندی کرد.
ننسی مورفی، فیلسوف و الهی دان مسیحی و استاد مدرسه علوم دینی الهیاتی فولر امریکا، با نقد دیدگاههای دوگانه انگارانه، به ویژه از نوع دکارتی آن، از منظری فیزیکالیستی به انسان و حقیقت او می پردازد و در نهایت از این دیدگاه یگانه انگارانه دفاع می کند. مورفی در تمام بحثهای خود در باب سرشت انسان همراه با دفاع از فیزیکالیسم، به نقد جدی تقلیل گرایی می پردازد.
نقد و بررسیها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.