فرهنگ ادیان جهان

900000 تومان

فرهنگ ادیان جهان که فقدان آن در زبان فارسی احساس می شود، به عنوان اولین فرهنگ نسبتا جامع، گامی است نخست برای آشنایی اساتید، پژوهشگران و دانش پژوهان رشته های مختلف به مباحث دین پژوهی و ادیان و عرفان.

جان آر. هینلز در مقدمه این فرهنگ می نویسد: اساسا وظیفه‌ هر فرهنگی این است که به تعریف اصطلاحات بپردازد. روشنگری اصطلاحات، هسته‌ی فرهنگ را تشکیل می دهد.

این فرهنگ توسط دانشمندان گوناگون و متعدد(65نفر) از سراسر جهان و از رشته های دانشگاهی چون تاریخ نگار، خاورشناس، متخصص آثار کهن، باستان شناس، جامعه شناس، انسان شناس، فیلسوف، الاهی دان و … نوشته شده است و در قالبی از سی موضوع چون: باورها و اعمال، مردم و مکان ها، متن ها و هنر ها، جامعه و نهاد ها و … آمده است.

امید می رود که ترجمه فارسی این فرهنگ، به عنوان نخستین ترجمه ی یک فرهنگ عمومی دین، برای فارسی زبانان سودمند باشد.

وزن 1515 گرم
نویسنده

مترجم

ناشر

نوع جلد

گالینگور

قطع

وزیری

تعداد صفحات

932

نوبت چاپ

چاپ دوم

سال نشر

1393

20 در انبار

توضیحات

کتاب حاضر مفاهیم، واژه ‎ها و اصطلاحات ادیان مختلفی را که در جهان وجود دارد به صورت الفبایی در خود گردآورده است.

در مقدمه کتاب به اجمال از محتوا و مندرجات کتاب و شیوه کار مولف سخن رفته است. در حروف (آ) و (الف) که صفحات نخست کتاب را به خود اختصاص داده نام پیامبر بزرگ حضرت ابراهیم(ع) و فیلسوفان و عارفانی چون ابن سینا و ابن عربی و شخصیت های بزرگ دینی ادیان شرقی و هندو، اماکن جغرافیایی و رجال سیاسی به چشم می خورد.

واژه هایی چون آتش، آخرت شناسی، اثبات گرایی، آریایی، الهیات و انجمن های بین المللی و دینی هر یک ذیل عناوین جداگانه ای گنجانده شده است.

مولف ذیل حرف (ب) و (ت) خوانندگان را با یک سلسله واژه ها و مفاهیم، نام‎های رجال و اماکن جدیدتری آشنا می سازد. سبک و سیاق نویسنده در تدوین این دایره المعارف که همه مدخل‎ها به اختصار معرفی شده به گونه ای است که مخاطبان و علاقمندان به حوزه دین ‎پژوهی به آگاهی های مقدماتی مفیدی در زمینه ادیان دست یابند.